هزینه دادرسی چطوری وصول میگردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۰ #44471097

سلام
شخصی چکی به مبلغ ۳۰ میلیون تومان از بنده را که امانت دستش بود برگشت زد و اقدام حقوقی کرد و من در جلسه اول دادگاه نرفتم و محکوم به پرداخت شدم بعد رفتم و اعتراض زدم و در مورد هزینه دادرسی که یک و نیم میلیون بود اعسار زدم ولی در جلسه اعسار شاهدام را نبردم چون هم از طرف شکایت کیفری کردم و یکسال حبس براش گرفتم هم طرفم اومد در قبال چک رضایت نامه محضری داد و درخواست کرد که پرونده مختومه بشه‌‌. پرونده رفت تجدید نظر و رایی که صادر شده نوشته با توجه به اینکه تجدید نظر خوانده درخواست مختومه شدن پرونده را کرده و رضایت نامه محضری داده رای تجدید نظر خواسته ضمن رد دعوی اعسار تایید میشود این یعنی پرونده بسته میشه؟
و دوم اینکه الان واسم ابلاغیه اومده که باید هزینه دادرسی را پرداخت کنم وگرنه دعوام رد میشه الان که پرونده بسته شده اگه هزینه دادرسی را پرداخت نکنم چی میشه؟؟؟؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بنا بفرمایش شما ، اقدام به رضایت نامه محضری نموده اید و بایستی این رضایت نامه محضری را به دادگاه ارایه نمایید و از دادگاه بخواهید به دلیل دریافت رضایت پرونده مختومه گردد

با توجه به دریافت رضایت نامه رسمی میتوانید با ارائه آن به دادگاه درخواست مختومه شدن پرونده را بنمائید .

سلام
چنانچه رضایت محضری دارید میتوانید نسبت به مختومه نمودن اقدام نمایید