بابت مهریه شکایت کردن هر ماه از حقوقم کسر میشود و از طرفی در دادگاه به پرداخت سکه محکوم شده ام، چه کنم که تنها از حقوقم برداشت شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۵ #44452844

با سلام همسر بنده بابت مهریه شکایت کردن که برابر شکایت ایشون یک چهارم حقوق بنده توقیف شده که هر ماه از حقوقم کسر میشود و از طرفی در دادگاه من به پرداخت ۲ سکه پیش و هر۴ ماه یک سکه محکوم شده ام که به خاطر همین الان جلب منو گرفتن و تنها مال که داشتم همان حقوق بوده که اعلام کردم الان چطور من کاری بکنم که فقط از حقوقم کم کنن نه اینکه هر دو تاشو ازم بگیرن
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر می آید کسر یک چهارم حقوق مربوط به نفقه ایشان می باشد و پرداخت مهریه به صورت ۲ سکه پیش و هر چهار ماه یک سکه پس از رای به اعسار شما اینگونه قسط بندی شده است.

در صورت عدم توانایی در پرداخت می توانید دادخواست تعدیل مطرح کنید.

سلام با توجه به وضعیت موجود،دادخواست تعدیل مهریه را مطرح نمایید تا دادگاه در صورت پذیرش اقدام نماید