چه راههایی هست که ما بتونیم مالکیت خودمونو اثبات کنیم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۵ #44332372

سلام خسته نباشید.سوالی داشتم ازتون ما تازگیا متوجه شدیم که یک زمین از اجدادمون برامون به ارث رسیده.ولی این زمین سندی نداره که ما بتونیم مالکیتمونو اثبات کنیم
ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قانونا که باید سند مالکیتی داشته باشید تا بتوانید اثبات کنید درغیر اینصورت باید با داشتن مستندات دیگر منجمله گواهی اهالی محل ویادهیار منطقه جهت تائید صحبتهای خودتان در ارگانهای دولتی اقدام کنید

بنده پیشنهاد دارم که با توجه به اینکه این مورد بسیار دارای ظرافت است و حق شما ضایع نشود از وکیل مجرب استفاده نمائید

از طریق سایقه تصرف و شهادت شهود میتوانید اقدام کنید. میتوانید استعلامات لازم را هم انجام دهید.

سلام
بااستنادبه استشهادیه وسایرادله موجوددادخواست اثبات مالکیت مطرح نمایید

در صورتی که بتوانید سابقه تصرف را اثبات نمایید در صورت عدم مدعی می توانید از اداره ثبت درخواست اخذ سند مالکیت کنید

با سلام بیان نکردین زمین در کجاست شهر هستید یاروستا هر کدام روال خود رادارد

درود بر شما، بدوا بایستی وضعیت ثبتی زمین مشخص شود، پس از آن بایستی با توجه به مدارک و شواهد اقدام به اثبات نمود، لکن بدون وجود سند، راه دشواری پیش رو خواهد بود.

درود
می توانید با شهادت شهود سبق تصرف مورث یا مالکیت مورث را ثابت کنید