دو سال عقد دائم هستیم و مهریه را به اجرا گذاشته؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۱ #44289334

سلام..
دو سال عقد هستیم. و همه چی رو آماده کردیم. حتی شیربها که ۱۰ ملیون تومان هست. رو دادم... فقط مراسم شب عروسی مونده.. ولی دختره با پافشاری و تهدید پدرش. درخواست طلاق میخاد و هیچ دلیلی هم ندارد...و الان مهریه رو به اجرا گذاشته..ولی من نمیخام طلاقش بدم و شرایط ازدواج رو دارم و خونه دارم... آیا میتونم با درخواست حق تمکین.. حقم و خرج و مخارجی که دادم رو پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- اگر زوجه نتواند تخطی شما از شروط ۱۲ گانه مندرج در سند ازدواج را ثابت کند امکان طلاق وجود نخواهد داشت .
-- در صورتیکه همسرتان باکره نباشد امکان درخواست تمکین وی را دارید والا در صورت باکره بودن میتواند اعمال حق حبس نموده و الزام وی به تمکین نیز میسر نخواهد بود .

سلام
وقت بخیر
زن برای طلاق باید عذر موجه (شرایط ۱۲گانه عقدنامه) داشته باشد. در صورتی که عذر موجه نداشته باشد نمی تواند از شما جدا شود. اما این مسئله را در نظر داشته باشید که اگر همسرتان دوشیزه باشد، می تواند با استفاده از حق حبس خود، شروع زندگی مشترک را موکول به پرداخت کل مهریه نماید.