میخواستم بدونم تو چنین شرایطی رونده پرونده به شکلی پیش میره؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۳۴ #44201498

سلام وقت شما بخیر همسر خواهرم الزام به تمکین داده.الان ۱۱ساله که ازدواج کردن تو این ۱۱سال مدادم با خواهرم درگیر بوده یه بار هم تعهد محضری هم داده شاهد هم هست که با خواهرم بد رفتاری میکردی از خونه بیرونش کرده

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خواهرتان دادخواست مطالبه نفقه دهد...

سلام
تمکین از سوی زوجه مستلزم فراهم بودن شرایطی است که در صورت وجود آن که ملاک اصلی تهیه مسکن میباشد محقق گردد

سلام
خواهر شما میتواند با اثبات عدم امنیت جانی و سورفتارزوج مانع اثبات دعوای ایشان شود

سلام در صورتی که دلیلی دال بر نداشتن امنیت جانی و مالی نداشته باشند مکلف به تمکین هستند در غیر اینصورت حکم ب عدم تمکین و نشوز صادر خواهد شد

با سلام
روند قابل پیشبینی نیست.
اما،دلیل عدم تمکین رو با ارائه مدارک اثبات نمایند

در این موارد بهتر است مطالبه مهریه و نفقه را نجام بدهد و هنگامی که ازمنزل بیرون خواهرتان را مینماید شهود باشد و گزارش ۱۱۰ هم را داشته باشید و با در خطر بودن امنیت جانی مالی دادخواست بدهید

باسلام خواهرتان میبایست اثبات نمایندکه امنیت جانی ندارند وگرنه چنانچه شرایط مهیا باشد(خانه ولوازم و..) رای به تمکین داده خواهد شد