امکان ترکیب صلحنامه عمری و بلاعوض عادی در یک سند با شاهد

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۳ #44110145

باسلام، پدرم منزلی که من ساکن هستم رو خواستن وکالت فروش بدهند چون دخالت‌های خواهرم باعث شد همسرم طلاق بگیره و مهریه رو به اجرا بذاره. مجبورم ۳۰ میلیون مهریه بدم هر ماه و بالتبع واحد باید اجازه داده بشه ولی خواهرانم من تمام مدارک و اسناد خونه رو کلا بردند، حتی کارت ملی پدر و مادرم رو.
در عین حال هر بار هر جایی محضری شده مطلع شدن خواهرانم. تصمیم گرفتیم که صلحنامه بنویسیم با شاهد بودن ۲ نفر به همراه خودم.
صلحنامه تک برگ هست، حق فسخ ندارند و گفتم محضری نیست چون مطلع نباید بشوند. صلحنامه بلاعوض بهتر هست یا عمری؟ نمیشه هر دو در قالب صلحنامه بیاد؟ با امضا اثرو اثرانگشت۲ نفر از دوستان پدرم سندی محکم هست؟ تنها نگرانی ما این هست که خواهرانم زیر سوال ببرند، با اینکه اثر انگشت و امضای پدر و مادرم هست.

مشاوره حقوقی قرارداد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
راجع به اموال غیرمنقول، صلحنامه بایستی در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود.

در این موارد به دلایلی که همکارم ذکر نمودند صلح نامه عادی معتبر نیست و باید حتما ثبت رسمی گردد

مطابق قانون صلحنامه مربوط به اموال غیرمنقول باید در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود.

سلام صلح معوض گزینه بهتری است هرچند برای محاکم قضایی صلح نامه نسبت به املاکی که در دفتر املاک ثبت شده باشند یا دفاتر اسناد رسمی در آن حوزه وجود داشته باشد معتبر نیست ولیکن بازهم راه هایی برای تنظیم سند رسمی (در آینده)وجود دارد

با سلام صلح عمری مناسب تر میشود زیرا صلح عمری لازم و بلاعوض جایز است، از لحاظ شاهد مشکلی پیش نمی اید.