مستاجر دیگه حق اعتراض به حکم رو داره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۳ #44044824

سلام ببخشید الان من حکم تخلیه گرفتم و با حضور نماینده دادستان منزل قفل عوض شد و مستاجر هم در منزل نبود امین انتخاب شد و وسایل داخل منزل ماند
۲-نامه از شورای حل اختلاف بگیره بریدن وسایل میتونه فقط برای قسمتی از وسایل بگیره یا اینکه شورا برای کل وسایل نامه میده ؟ واینکه هنگام تحویل وسایل نماینده از شورا میاد یا با مامور کلانتری باید بریم؟ممنون میشم راهنمایی کنیدو اینکه پس از تخلیه مالک یا امین اموال میتواند وارد منزل شود؟.و مواد فاسد شدنی رو خارج کنن از منزل و دور بریزن؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام ایزد منان
با حضور عضو اجرا طبق لیست برداری عینا کلیه وسایل از منزل خارج میشود و هیچ گونه وسیله ای باقی نخواهدماند حال در اینجا وسایلی است فاسد شدنی و دارای ارزش که باید سریعا به اطلاع مستاجر و یا امین ایشان برسد در صورت فقدان و یا عدم حضور امین و یا مستاجر مانعی از اجرا نخواهد بود .

سلام با توجه سوال شما بله تمامی وسایل عینا صورت جلسه و مسئولین مربوطه به امضا برسد ودر جایی مناسب گذاشته شود موفق باشید

دستور انتقال وسایل در خصوص کلیه اموال مستاجر خواهد بود و اساسا توقیف اموال اشخاص بدون دلیل صورت نمیگیرد، موضوع امر با حضور امین اموال و نماینده دادستان (دادورز اجرا) صورت میپذیرد

درود

بارای دادگاه و قطعا حضور مامور جهت صورت جلسه تخلیه اموال الزامی هست

درود
با مامور اجرای احکام مراجعه کنید.

سلام و ارادت
بله میتواند با حضور مامور اجرا وسایل را ببرد ولیکن بهتر است قبل از این موضوعات دستور جابجایی وسایل را بگیرید و لوازم را به انبار انتقال دهید .