نامه دادن برای پاسگاه محل زندگی طرف؛ امضا کردن که چیزی نداره اموال نداره گفتن در خواست جلب بنویس؛ مگه نمیگفتن جلب داده نمیشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۰ #43997869

سلام
بنده مهریه ام شده ۱۰ ماهی یه سکه و الان یه قسط رو ندادا به اجرای احکام مراجعه کردم و نامه دادن برای پاسگاه محل زندگی طرفم اونام امضا کرون که چیزی نداره اموال نداره بعد از اجرا گفتن در خواست جلب بنویس مگه نمیگفتن جلب برداشتن و دیگه جلب نمیدن پس قضیه چیه؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر برای اقساط معوقه جلب صادر می شود.

بادرود
درصورت عدم پرداخت اقساط مهریه جلب میشود

خیر با توجه به اقساط در پرداخت و عدم پرداخت جلب طبق قانون انجام می شود

باسلام
جلب برداشته نشده
چنانچه محکوم پس از محکومیت پرداخت نکند درخواست جلب پذیرفته می شود.

جلب
زمانی صادر می شود که طرف تکلیف بدهی خود را روشن نکند
ولی اگر مطابق قانون تکلیف مهریه روشن بکنه جلب داده نمی شود واگر هم بدم خلاف قانون است

درود بر شما، چنانچه محکوم به پرداخت اقساطی شده و نپردازید، جلب وجود خواهد داشت.

سلام

جلب همچنان اجرا می‌شود.