میتواند خانه و باغ را بابت مهریه ببرد یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۱ #43915295

با عرض سلام ما اموالی داریم که از پدر بزرگمان به ما رسیده که ۳۵ سال پیش فوت کرده و ما آن را تقسیم نکردیم تا پدرم هم فوت کرد و بعد از آن مادر بزرگم هم فوت کرد حالا عمو یم آن را بین خودمان عادی تقسیم کرده با تعدادی ریش سفید حالا او یک خانه و باغی را به عنوان مهریه مادر بزرگم بر میدارد و میگوید پدر شما زودت از مادر بزرگم فوت کرده و به شما نمیرسد البته این تقسیمات بعد فوت پدرم و مادر بزرگم که از مرگ آنها هم ۸ سال میگزرد تقسیم کردیم خاستم ببینم میتواند خانه و باغ را ببرد یا نه و ما راضی هستیم از همه اموال پدر بزرگم مهریه را
بردارد ولی این خانه و باغ قیمتی هست اینارو داره بر میداره ناگفته نمانه این کاغذ هایی که نوشته از بچه های پدر من فقط امضا کردم
اگه لطف کنید راهی به من نشان دهید

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، شما می بایست ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت افرادی که نام بردید اقدام کنید، سپس دادخواست تقسیم ترکه داده و با جلب نظر کارشناس، و نیز بر اساس مندرجات گواهی انحصار وراثت مبنی به تعیین سهم هر کدام از وراث، ترکه تقسیم خواهد شد.

سلام
چنانچه مورد توافق و امضای تمامی وراث رسیده باشد نمیتوانید خلاف آن اقدام نمایید