مستاجر باعث آسیب به منزل شده است، چگونه در شورا طرح دعوی نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۳ #43886055

سلام
اگر مستاجر بعد از ۳ سال به خانه آسیب زده از جمله شیر آلات، کولر و پکیج، کاشی و دیوار ، درب ها بعد از اقدام به طرح دعوی در شورا چگونه باید اقدام کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اینکه می فرماییدمستاجر به وسایل آسیب زده باید مشخص شود منظورتان از آسیب چیست. بسیاری از وسایلی که نام بردید استهلاکیست و طبیعتا مستاجری که ۳ سال در منزل شما ساکن بوده می توانسته از آنها استفاده کند و قطعا این وسایل کیفیت ۳ سال گذشته را ندارد.
منتها اگر بر این باورید که آسیبها جدی و غیر متعارف است، پیشنهاد می کنم ابتدا با مراجعه به شورا تامین دلیل کنید و میزان خسارت را توسط کارشناس مشخص کنید و سپس دادخواست مطالبه خسارت تقدیم نمایید.

سلام و وقت بخیر
می توانید در شورا تحت عنوان تخریب اموال دادخواست مطرح نمایید و از باب تسبیب مستاجر مسئول جبران خسارت است.