بهترین راه طلاق از جانب زوجه با اخذ مهریه

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۹۵ #43883148

راه‌حل جدید طلاق که بتوان هم زودتر خلاص شد و هم مهریه گرفت چیست؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می‌بایست وکالت در طلاق داشته باشید

در غیر این صورت عذر و حرج خود را اثبات بکنید که موارد زیادی است و در این بحث نمی‌گنجد

سلام ،عسر وحرج و شرایط ۱۲ گانه مندرج در سند ازدواج دو راه معمول برای درخواست طلاق زوجه است ولی تطبیق شرایط زوجه با هر یک از موارد مذکور نیاز به بررسی دارد .

با سلام،باید عسر و حرج خود را ثابت کنیدکه دلایل خودش را مطابق ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی و شروط ۱۲ گانه عقد در قباله نکاح را می طلبد و راحت نیست مگر وکالت از طرف زوج در این خصوص داشته باشید.در هر صورت نیاز به بررسی دقیقتر است.

سلام وقت بخیر
با اثبات عسروحرج میتونید طرح دعوا کنید اما حتماباید دلایل محاکمه پسند طبق موارد۱۲گانه سندازدواج دهید

باید عسر و حرج ثابت شود در غیر این صورت نمیتوانید طلاق بگیرید مگر اینکه حق طلاق داشته باشید.

باسلام
در اینگونه موارد متاسفانه دادگاه سخت گیر می باشد. بنظرم مشاوره مستقیم با کارشناسان سایت،بسیاربرای شما کارگشاست.

سلام
تحقق یکی از شروط ۱۲گانه مندرج در عقدنامه و یا اثبات عسروحرج
راه‌حل جدیدی نیست