افزایش مهریه در قبال حق حضانت فرزندانم به بنده چنین توافقی درست می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۶ #43874074

با توافق همسرم قصد داریم میزان مهریه را افزایش داده و حق حضانت فرزندان را به بنده واگذار کند آیا امکان پذیر است چه کاری بایستی انجام دهیم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
برای افزایش مهریه بایستی به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایید و همزمان حق حضانت فرزندان را دریافت نمایید . ولیکن مهریه ای که افزایش میدهید ضمانت اجرایی مهریه اولیه را نخواهد داشت .

افزایش مهریه بعد از عقد نکاح به عنوان تعهدی از جانب زوج خواهد بود و ضمانت اجراهای مهریه از قبیل توقیف اموال یا ممنوع الخروجی را ندارد (برای این امر باید به دفاتر اسناد رسمی مراجعه نمایید) لازم به ذکر است در خصوص حضانت فرزندان نیز باید طی وکالتنامه ای در دفاتر اسناد رسمی حضانت انتقال داده شود.