پیام اومد که پرونده به اجرای مدنی واصل شده، جریان چیه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۴ #43854900

سلام.
بخاطر چک پاس نشده برای من ابلاغیه اومده برلی برج ۷ ولی امروز یه پیام اومد که پرونده به اجرای مدنی واصل شده. جریان چیه وقتی دادگاه نرفتم هنوز و چیکار کنم. ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق شرایط پیش بینی شده در قانون جدید، دارنده چک در صورتی که چک فاقد وجه بوده یا کسری موجودی داشته باشد با گواهی عدم پرداخت و چک برگشتی، می تواند با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی بدون دریافت حکم و قطعیت آن، درخواست صدور اجراییه بابت وجه چک را تقاضا نماید.

پرونده ای تا منتهی به رای محکومیت قطعی نگردد . به اجرای احکام‌ ارسال نمی گردد .‌ لذا اصلح است به دادگاه بدوی مراجعه و اطلاعات لازم راتحصیل نمایید

باسلام
بنا به فرمایش شما پرونده شما به اجرای احکام جهت اجرای حکم ارسال شده است
حال یا حکم ابلاغ شده اما به دست شما نرسیده و شاید فرصت واخواهی برای شما باشد و نیاز به رویت پرونده دارد
در صورت عدم تمکن مالی دادخواست اعسار دهید

سلام
پرونده ارجاع شده به اجرای احکام برای اجرای حکم