از من شکایت شده که اقساط معوقه را بپردازم، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۰ #43821641

مبلغ ۵۰ میلیون از وام بانکیم که هنوز ۱۵ سال دیگر باقی مانده بوده توسط پدر خانمم پرداخت شده چون سند منزل ایشان به نام بنده بوده و ایشان قصد فروش داشتن وام مرا تسویه کردن الان شکایت کردن که پول را بدهم.
آیا بنده محکوم میشوم؟
خودش تسویه کرده و رسید دارد

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر چنانچه بنا به اجازه شما اقدام کرده باشد محکوم می شوید در غیر اینصورت به نظر بعید می رسد محکوم شوید

ایفاء دین از جانب غیر مدیون هم جایز است. اگر چه از طرف مدیون، اجازه نداشته باشد و لیکن کس که دین دیگری را ادا می کند، اگر با اذن باشد حق مراجعه به او دارد و الاحق مراجعه را ندارد. لذا تنها اثر رضای متعهد یا مدیون اصلی به ادای دینش توسط دیگری حق رجوع ایفاء کننده به او است

با سلام
موضوع شما حقوقیست.
و در مباحث حقوقی باید اذن از جانب مدیون‌وجود داشته باشد و الا حق مراجعه به مدیون از جانب ضامن و یا پرداخت کننده وجود ندارد.
لذا اگر با هماهنگی و اذن شما ۵۰ملیون را واریز کرده باشند ،میتوانند اخذ نمایند و در غیر این صورت خیر

با سلام بستگی به رابطه پرداخت کننده با جنابعالی در قرارداد تسهیلات بانکی دارد.