آیا پرداخت کردن نفقه وقتی زن و شوهر باهم زندگی می کنند و مشکلی ندارند ایراد قانونی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۳ #43811331

با سلام و احترام
سوالی که داشتم این است که اگر زن و شوهری باهم زندگی می کنند آیا باز مرد باید میزان وجه نقد نفقه را هر ماه به همسرش بپردازد یا نه؟
یعنی اگر پول در دست مرد باشد و اگر زن نیازی داشت به او بدهد این کفایت می کند؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نفقه به معنای آن نیست که شوهر الزاما وجه نقد ( پول توجیبی ) بدهد .‌
بلکه نفقه در قانون مدنی به معنای تامین نیازهای شناخته شده و عرف معمول زن است. تامین مسکن، و لوازم منزل، لباس، مواد غذایی ، هزینه‌های درمان بیماری و زیبایی و بهداشت خانه و خانواده جزء نفقه به شمار ‌می‌رود

با سلام در حالت برقراری تعامل و حسن معاشرت فی مابین چنین رویه ای ایجاد اشکالی نخواهد کرد ولی چنانچه زوجه در مقام تنازع و اختلاف دریافت نفقه را انکار نماید بدون مستندات کافی مسلم مثل واریز بانکی،اظهارات شفاهی اینچنینی در دادگاه قبول نخواهد شد.

با سلام
به محض آنکه عقد ازدواج(دائم) صورت گرفت، شوهر مکلف به پرداخت نفقه است. البته علاوه بر عقد دائم، شرط دیگری هم برای پرداخت نفقه وجود دارد و آن تمکین زن از همسر خود است. قانون مدنی در این خصوص می‌گوید اگر زن بدون مانع مشروع از ادای وظایف زناشویی امتناع کند، مستحق نفقه نخواهد بود.