زوجه با در دست داشتن لیست جهیزیه که یک بار گرفته میتواند دوباره با تهیه لیستی دیگر جهیزیه بگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۰ #43787097

خانم بنده لیست سیاهه و جهیزیه ای که از من امضا بگیرد ندارد و اکنون رفته بدون داشتن فاکتور وسایل یکبار با امضا شاهدین که یک نفر دامادشون هست که یکسال بعد از ما ازدواج کرده به دادگاه شکایت کرده و جهیزیه را با قسم که مال من هست و شاهد دارم قاضی رای داده که مربوط به خانم هست من هم لیست شاهدین درست کردم که موقع خرید این وسایل مال من بوده و من خریدم ولی قاضی با توجه به قسم و نداشتن فاکتور از دو طرف قسم خانم را قبول کرد و مجدد چون خانمم ادعای نفقه کرد من هم درخواست تمکین کردم و وسایلی مجدد از دیوار و بازار تهیه کردم و چون دسته دو بود فاکتور ندادن چون از منزل شخصی افرادی که تو بازار و دیوار خریداری کرده بودم اکنون که برای تمیکن کارشناس آمده خانمم با فیلمبرداری و عکس از وسایل مجدد درخواست استرداد جهیزیه مجدد کرده چکار کنم

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام یک بار این موضوع قابل طرح است.

با درود یکبار قابل طرح است

سلام نمیتواند مجددا تقاضای استرداد جهیزیه نماید در صورت مطالبه پرونده قبلی را مورد استناد قرار دهید که به استناد امر مختومه وفق بند دو ماده ۸۴ قانون آیین دادرسی مدنی قرار رد دعوی صادر گردد

سلام وقت بخیر
دعوایی به عنوان استرداد جهیزیه یکبار قابل طرح است

یک خواسته ( استرداد جهیزیه ) دوبار مطرح نمیشود . لذا دعوی دوم درقالب استرداد جهیزیه قابل استماع نیست

با سلام
دعوای استرداد جهیزیه یکبار قابل طرح میباشد
در دادگاه رسیدگی مجدد، مدارک پرونده قبلی را ارائه دهید

جهیزیه یکبار قابل استرداد است از سوی خانم شما نه چندین بار- با استناد به دعوای استرداد قبلی جهیزیه مجددا جهیزیه قابل استرداد نیست