آیا تهدید از طریق فضای مجازی قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۶ #43769809

سلام خسته نباشین من از کار یک فرد ناراضی بودم و به ایشون در فضای مجازی پیام دادم و گفتم که دیگر بیرون نبینمت و از اینجور حرفها. حالا ایشون از پرینت اسکرین شاتشون برام عکس فرستاده که میخواد شکایت کند. آیا هرکسی که در این شرایط باشه میتونه شکایت کند؟ و اگر میتونه جرمش چیه؟

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت وجود ادله کافی قابل پیگیری است و پاک کردن اکانت ممکن است مانع امر شود

به طور کلی متن پیام ها صرفا اماره ای است که به علم قاضی کمک می کند و به تنهایی دلیل محکمه پسندی محسوب نمی شود علی ایحال ایشان می تواند با استناد به متن پیام از شما شکایت نماید. نوع جرم نیز بسته به متن پیام ها مشخص می شود.

با سلام ووقت بخیر
درصورت عدم دیلیت اکانت کردن از جانب شما و ارائه اسکرین شات توسط شاکی قابل پیگیری درمراجع قضایی می باشد ولو اینکه ادله محکمه پسند نباشد .