هزینه ی تعمیر فاضلاب با مستاجر است یا موجر؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴,۲۲۰ #43703276

سلام و خسته نباشید
اگه مشکل گرفتگی فاضلاب پیش بیاد هزینش با مستاجر یا موجر؟
و این که عمر بنای این ساختمون ۵ ساله و موجر زیر باره گرفتگی لوله های فاضلاب نمیره و میگه که دلیل گرفتگی ورود شی خارجی بوده.
مدت زمان اقامت من توی این منزل ۲ماه هستش.
اگر موجر ممانعت کنه از پرداخت چطوری میتونم این هزینه رو پیگیری کنم؟
اگه از شورای حل اختلافه میتونم هزینه ی اقدام رو بدونم؟
پیشاپیش ممنون بابته راهنمایی

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر موجر در انجام تعمیرات کوتاهی کند، مستاجر می‌تواند الزام او را به انجام تعمیرات از دادگاه تقاضا کند

هرجا پای تعمیرات کلی در میان است یا قرار است برای نگهداری بهتر از ساختمان هزینه‌ای شود، باید صاحبخانه هزینه‌ها را پرداخت کند. لذا تعمیرفاضلاب با موجر است

سلام
تاسیساتی فاضلاب با دستگاه خود متوجه خواهد شد که علت گرفتگی چه بوده است.
در صورتیکه طبق نظر تاسیساتی علت گرفتگی در اثر ورود شی خارجی باشد مسئول پرداخت مستاجر میباشد در غیر اینصورت موجر موظف به پرداخت خواهد بود.

سلام
اگر در زمان اجاره فاضلاب گرفته نبوده ولی بعد از اجاره گرفتگی حاصل شده رفع آن با مستاجر است.