ایا مرد مجبور به دریافت شناسنامه برای کودک باید باشه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۹ #43695845

سلام وقتتون بخیر
میخواستم بپرسم حکم بچه نا مشروع به چه صورته
در این مورد مرد به هیچ عنوان راضی به بچه نیست ولی زن اصرار به نگهداری بچه داره چون فکر میکنه با این اوضاع میتونه با مرد ازدواج
از طرف دیگه هم اگرم با مرد ازدواج نکرد بچرو نگه داره تا بتونه ارث ببره
میخوام بدونم حکم به چه صورت ؟
ایا کودک ارث میبره ؟
اینم قید میکنم که مرد خیلی اصرار به انداختن فرزند کرد ولی خانوم قبول نمیکنه
تو این مورد حضانت بچه با چه کسی هستش ؟
و در کل میخوام بپرسم قانون چه حکمی ممکنه صادر کنه اگر اقدام قانونی صورت بگیره

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فرزند رابطه نامشروع ارث نخواهد برد

با احترام اما ایشان ارثی نمیبرند....

باسلام. ملزم به اخذشناسنامه هستید ولی ازشماارث نمیبرد

سلام شما ملزم به گرفتن شناسنامه میباشید اما ایشان ارثی نمیبرند....

فرزند نامشروع تمام حقوق فرزندان مشروع بغیر از توارث را دارد پدر مکلف هست برای فرزندش شناسنامه بگیرد و حضانت نیز تا ۷ سالکی با مادر و بعد تا بلوغ با پدر

باسلام شما ملزم به گرفتن شناسنامه میباشید اما ایشان ارثی نمیبرند حضانت با مادر میباشد ونفقه با پدر

سلام ارث فرزند نامشروع منتفی است لاکن اخذ شناسنامه قابل اقدام است حضانت با مادر است