با توجه به شرایط فوق آیا ممکن است با توجه به انجام تمامی تعهدات از جانب بنده فروشنده منکر وام بانکی شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۱ #43655732

اینجانب با خوانده مبایعه نامه ای به را درخصوص خرید یک دستگاه آپارتمان در تاریخ۰۳/۰۲/۱۳۹۸ منعقد کرده ایم.
نظر به اینکه با وصف انجام تعهدات قراردادی خود و پرداخت ثمن مقرر در مهلت های تعیین شده، فروشنده از تحویل مورد معامله خودداری می کند .شایان ذکر است شرایط پرداخت ثمن طبق مندرجات ماده ۱-۳ مبایعه نامه بوده که از کل پرداختی ها تاریخ پرداخت مبلغ۱۲۰میلیون مربوط به وام بانکی می باشد که با اشتباه تایپی دفتر املاک، (که حاضر به شهادت می باشد) به جای تاریخ تنظیم سند به تاریخ تحویل ملک ثبت شده است .که این موضوع درتاریخ ۱۰/۰۳/۱۳۹۸توسط دفتر املاک اصلاح و به امضاء واثرانگشت فروشنده رسید . تاکنون از کل ثمن معامله مبلغ ۱۳۹میلیون طبق شرایط مبایعه نامه پرداخت شده است الباقی ثمن مربوط به تاریخ تحویل ملک به مبلغ ۸۴میلیون وتاریخ تنظیم سند به مبلغ۱۲۰میلیون می باشد.
همچنین لازم به توضیح است که خوانده درتاریخ ۲۰/۰۳/۱۳۹۸به همراه دختر و پسر خود دردفتر املاک حضور یافته وضمن قلم بردن و سیاه کردن اصلاحیه صورت گرفته توسط بنگاه (توسط دختر فروشنده با مشارکت و معاونت پدر وبرادر)از گرفتن الباقی ثمن امتناع کرده است،این واقعه ثبت و به شهادت دونفر ازحاضرین رسیده است.
سوال من این است که باتوجه به این موارد فروشنده می تواند ادعا کند که وام بانکی درکار نیست؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
علیه فروشنده دادخواست الزام به تحویل مبیع مطرح کنید.و درزمان موعد درج شده درقرارداد اگر انتقال سند صورت نگرفته شده از طریق مراجع قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند دهیدور برای الزام به فک رهن هم اقدام کنید .

سلام خیر این ادعا پذیرفته نیست . شما باید علیه فروشنده دادخواست الزام به تحویل مبیع مطرح کنید. در خصوص انتقال سند هم باید بعد از موعد قراردادی دادخواست بدهید و یکی از خواسته ها باید الزام به فک رهن ملک نزد بانک باشد .

با سلام
به هرحال باید از کل ثمن معامله مشخص شود چه مقدار داده شده و مابقی با چه شرایطی پرداخت شود.شما باید ثمن معامله را طبق توافق کامل پرداخت کنیدصرف اینکه بگوئید وامی در کار نیست خوب با ثمن معامله همخوانی نخواهد داشت
طبق مفاد بیعنامه عمل خواهد شد اگراصلاحیه ای هم بوده با موافقت و امضای طرفین بوده و قابل ایراد نیست

به هرحال تکلیف مبلغ وام باید مشخص شود . چون بخشی ازثمن معامله است

بهتر است وکیل اخذ نمایید و از ایشان شکایت نمایید و به استناد قراداد ایشان را ملزم به تحویل نمایید .