آیا همچین ادعایی قابلیت استماع دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۵ #43644006

سلام ما یک آپارتمان را در تاریخ ۶/۲/۹۸ خریداری کردیم و قرار شد در تاریخ ۶/۳/۹۸ در دفتر اسناد رسمی همزمان با تکمیل وجه سند زده شود‌. که با بدقولی های فراوان در تاریخ ۳/۵/۹۸ انتقال سند انجام شد ملک مورد نظر تخلیه نبود یعنی عروس مالک همراه خانواده اش در ملک حضور داشتند. که پس از انتقال قطعی اجاره نامه تا اول مهر نوشتیم که خود مالک و پسرش یعنی همسر عروسش هم آنرا امضا کردند روز موعود یعنی یکم مهر تخلیه نکردند و داماد متواری شد پس از شکایت های فراوان در تاریخ ۱۱/۹/۹۸ با دستور تخلیه آنها را از ملک خارج کردیم و آپارتمان را پس گرفته و الان هم سکونت داریم‌. پس از گذشت دو ماه احضاریه از طرف یک کلانتری که هیچ ربطی به محل وقوع ملک ندارد برای ما احضاریه آورده. ما به کلانتری رفتیم و متوجه شدیم که همان عروس مالک از ما شاکی شده و هم از پدر شوهرش با عنوان انتقال مال غیر و یک مبایعه نامه هم دارد‌. و ابراز بی اطلاعی از خرید ملک توسط ما و حتی دفعات مکرر بازدید توسط ما میکند. ایا همچین ادعایی قابلیت استماع دارد یا خیر ‌تاریخ ها چقدر برایم مهم است ایا سند رسمی موخر که ما هستیم ملاک مالکیت نیست. ایا رضایتی از جانب عروس نبوده که سند بنام پدر شوهرش خورده. لطفا راهنمایی کنید.متشکرم.

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای استعلام از قرارداد وکارشناسی امضا کنید که نشخص, شود قرداد کدام یک ازشما مقدم بوده, است

سلام
در صورتیکه عروس بتواند اثبات کند که مالک ملک است و پدر شوهر بدون اطلاع او ملک را فروخته،متاسفانه فروش مال غیر بوده و مالکیت شما زیر سوال می‌رود. اگر عروس بیع شما را نپذیرد و خانه را بخواهد، شما برای گرفتن خسارت به پدر شوهر مراجعه می‌کنید. این در حالی است که بتواند اصالت مبایعه نامه را اثبات کند. که با توجه به توضیحات شما به نظر می‌رسد سند سازی شده صورت گرفته لذا نظر به اهمیت مساله لازم است برای گرفتن پاسخ دقیق تر جزییات بیشتری مطرح کنید لذا با کارشناس حقوقی مشورت کنید