در استرداد جهیزیه و مطالبه خسارت دادرسی حکم محکومیت صادر شد یعنی چی؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۱۳ #43587557

باسلام وخسته نباشید خدمت وکلای محترم
درضمن بندع موقع برگزاری جلسه حضور نداشتم و این رای غیابی صادر شدع' و در آخر اینکه چیکار باید انجام بدم با بتع این رای غیابی که حکم محکومیت در غیابع بنده صادر شدع!
باکمال تشکر فراوان از همکاری ولطف صمیمانه ی شما!

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
برای حکم غیابی میتوانید واخواهی نمایید

با سلام
استرداد جهیزیه ( اگر زوجه لیست سیاهه جهیزیه را داشته باشد ) که بدون چون و چرایی متعلق به زوجه خواهد بود اما برای هزینه دادرسی که زوج محکوم شده است و بایستی پرداخت نماید و چون زوج حاضر نبوده حکم بصورت غیابی صادر شده و میتواند واخواهی به این حکم تقدیم دادگاه نماید .