توقیف اموال چه مدت طول میکشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۱۴ #43508813

سلام به علت چک برگشتی در یک پرونده ابلاعیه توقیف اموال برای من آمده است.
از آن جا که من فقط ۳ دانگ از یک منزل مسکونی دارم و هیچ چیز دیگری به نام من نیست و ۳ دانگ دیگر به نام شخص دیگری هست خواستم بدونم
۱_امکان توقیف ملکی که در آن ساکن هستم وجود دارد؟
۲_ملک در تهران هست و پرونده ما در همدان خواستم بدونم پروسه توقیف ملک تهران در صورت امکان چه مدت طول میکشد؟

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله سه دانگ را میتوان توقیف کرد. مدت زمان ان باتوجه به تراکم پرونده در شعبه احتمالا طولانی خواهد بود.

در صورتی که ثابت کنید ملک سهمی شما جز مستثنیات دین است می توانید از توقیف خارج نمایید با توجه به محل ملک در تهران با اعطای نیابت به تهران امکان پذیر است لاکن در ارتباط با زمان آن بسته به سیکل اداری و ازدحام پرونده ها دارد

فقط در صورتی که اثبات نمایید ملک با توجه به شرایط شما جز مستثنیات دین است میتوانید رفع توقیف ملک نمایید
در مورد قسمت دوم نیز اعطای نیابت به تهران میگردد

۱- امکان توقیف ۳ دانگ سهمی شما وجود دارد . البته موضوع مستثنیات دین نیز قابل بررسی و پیگیری است .
۲- با اعطای نیابت به تهران و اعلام پلاک ثبتی مراتب توقیف اعمال شده و زمان زیادی نمی برد .