ابطال وکالتنامه فروش بلاعزل بابت عدم پرداخت اقساط بانک

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۱ #43491242

ملکی را به صورت قرارداد اجاره به شرط تملیک از بانک خریداری و قبل از تسویه با بانک با وکالتنامه فروش بلاعزل واگذار کردم ولی اقساط را خریدار پرداخت نکرد و بعد از اینکه خودم با بانک تسویه کردم همان مبالغ را به حسابم واریز کرد. در وکالتنامه و در تبصره قید شده است در صورت عدم پرداخت اقساط در موعد مقرر وکالتنامه باطل می شود. آیا دادگاه وکالتنامه را باطل می‌کند؟دادخواست را بنا بر چه اصولی باید نوشت؟ آیا فروش مال بدون موافقت راهن ممنوع بوده و باطل است و یا اینکه چون وام تسویه شده اشکال ندارد؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و تحیات وافره

با التفات به سوال مطروحه بایستی باستحضار برساند ، سوال شما منجز نیست ، برای پاسخ بهتر باید تمامی مستندات و مدارک و دلایل شما بررسی گردد.

موفق و موید باشید .

با سلام
اظهارنظر در این رابطه نیازمند بررسی تمامی مدارک و مستندات می باشد. پیشنهاد می شود از مشاوره وکلای بنیاد بهره ببرید.

سلام نیاز به توضیحات بیشتر می‌باشد حتما با یکی از همکاران مشاوره نمایید

سلام تسویه مبلغ رهن مانع انتقال رسمی سند خواهد بود، ضمن اینکه حسب توضیحات و پرداخت اقساط و اجرای تعهد و سکوت شما در عدم پرداخت اقساط توسط ایشان ظاهر در موافقت است هرچند که نیاز به بررسی بیشتر دارد

با سلام
سوال شما به صورت کلی است برای نوشتن دادخواست باید مدارک شما بررسی شود و لذا میتوانید با اخذ مشاوره از وکلای بنیاد وکیل بهترین نتیجه را به دست بیاورید.

سلام علیکم
نیاز به بررسی مدارک و وکالت نامه می‌باشد.

بادرود
دررویه بانکها با پرداخت یک چهارم مبلغ وام امکان انتقال وام به نام خریدار وجوددارد