ساخت یک بنا ۴۵ متری برای استراحت و انبار وسایل در باغ ۱۰۰۰ متری، مشکل قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۸ #43485362

با سلام
ما امسال یک زمین به مساخت ۱۰۰۰ متر رو که چند سال بود چهار دیواری شده بود و جهاد هم مطلع بود رو خریداری کردیم. چون قبلش درخت انگور بود ما در کنارشون ۱۵۰ درخت میوه هم هم کاشتیم. چند وقت پیش دزد داخل باغ آمده بود و وسایل مارو دزدیده بود. الان ما یک بنایی حدود ۴۵ متر ساختیم برای درست کردن انباری دستشویی و محل استراحت کارگرها.
آیا این کار مشکلی داره اگر جهاد بیاد؟
البته کسی از طرف جهاد نیومده تا حالا ولی گفتم مطمئن بشم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هرگونه ساخت وساز درباغ به علت تغییرکاربری تخلف محسوب میشود وحتما بایدازوزارت جهادمجوزلازم روبگیری