آیا استفاده از نام برند توسط دیگری تخلف به حساب می آید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۹ #43479108

با سلام
در اینستاگرام دو موسسه با فعالیت مشابه، از نام موسسه ما برای هایلایت استوری هاش استفاده کرده و مواردی رو برای نمایش فعالیت هاش در اون قرار داده .... آیا این استفاده بدون مجوز از نام تخلف محسوب میشود؟
با سپاس

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

استفاده از علامت ثبت شده مشروط به اجازه مالک است در غیر این صورت مطابق قانون جرم است.

د, صورتی که برند مختص شرکت ثبت شده شماباشد می توانید مانع شوید

با سلام. اگر موسسه شما برند یا علامت تجاری ثبت شده دارد و یا نام تجاری ثبت شده داشته و شرکتی ثبت شده است، شما می توانید درخواست توقف فعالیتهای غیرمجاز دو موسسه فوق را از طریق شکایت کیفری داشته باشید.

با سلام
با مراجعه به پلیس فتا شهر محل سکونت خود میتوانید مراتب را پیگیری نمایید