برای استرداد جهیزیه زوج اگر در دادگاه حاضر نشود تا چندبار حکم غیابی صادر میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۶۳۹ #43360242

سلام
برای استرداد جهیزیه شوهر مانع از بردن ان شده و به دادگاه خانواده شکایت کردیم و فاکتورهای خرید گم شده شوهر هم لج کرده انها را در تصرف گرفته و روی انها ادعا میکند ما میتوانیم با شهادت شهود حکم بگیریم؟
اگه شوهر هم شاهد اورد چی؟
برای استرداد جهیزیه زوج اگر در دادگاه حاضر نشود تا چندبار حکم غیابی میبرن؟
در صورت غیبت شوهر در دادگاه جلسه ی اول حکم استرداد نمیدن؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
سرکار خانم توکلی شما به محض اینکه دستور موقت بگیرید سریعا برای شما قرار دستور موقت صادر میکنند. و برای اثبات مالکیت خود نیز می توانید به شهادت شهود استناد کنید و چنانچه از تاریخ و محل خرید اقلام خاصی اگاهی دارید می توانید به فروشگاه مرزبوطه مراجعه و تقاضای صدور فاکتور مجدد کنید

سلام
قبل از هر چیز دستور موقت مبنی بر منع نقل و انتقال اموال را بگیرید
متعاقبا نسبت به طرح دعوا اقدام کنید و اگر شوهر در جلسه حاضر نشود چنانچه ابلاغیه در سامانه به ایشان ابلاغ شده باشد رای حضوری در غیر یانصورت رای غیابی است
برای اثبات مالکیت خود نیز می توانید به شهادت شهود استناد کنید و چنانچه از تاریخ و محل خرید اقلام خاصی اگاهی دارید می توانید به فروشگاه مرزبوطه مراجعه و تقاضای صدور فاکتور مجدد کنید

سلام اگر دستور موقت بگیرید به قید فوریت به شما حکم میدهند اما چون فاکتور ندارید بسته به تشخیص قاضی و اظهارات شهود و طرفین رای صادر خواهد شد.رای غیابی یکبار صادر می شود و هر زمان به طرف ابلاغ بشه ظرف بیست روز فرصت اعتراض دارد