نحوه تشخیص صحت و اصالت امضای مبایعه‌نامه قدیمی

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۵ #43333274

با سلام، سال۶۷ یک نفر یک مبایعه‌نامه از عموی بنده که امضا عموم پای برگه هست. الان اگر بخواهیم صحت امضا رو از طریق قانونی پیگیری کنیم، باید چگونه و چه دادخواستی بدیم که نیاز نباشه طرف مقابل دادگاهی بشه؟ فقط ما می‌خواهیم بدونیم امضا اصل است یا نه؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون ارایه دادخواست به دادگاه .مستقیما به کارشناسان مربوطه مراجعه کنید

با سلام
از طریق کانون کارشناسان رسمی دادگستری، کارشناسی خط و امضا تقاضا کنید.

سلام
شما میتوانید به صورت خصوصی از طریق کانون کارشناسان رسمی درخواست کارشناسی خط و امضا را بدهید.

با سلام هر کارشناس رسمی خط و امضا می تواند در این خصوص اظهار نظر نماید. و این نظریه به عنوان دلیل در دادگاه قابل استناد است.

با سلام
به کارشناس رسمی مراجعه و درخواست کارشناسی نمایید، در صورت عدم همکاری صاحب امضا از طریق طرح دعوی باید اقدام نمایید .

باسلام میبایست طرف مقابل شمادادخواست مقتضی رامطرح کندسپس شمادرخواست احرازاصالت کنید که کارشناس تعیین خواهدشد وادرصورت فوت عمواگرنمونه امضاهای ایشان وجودداردبراساس آن،واگردرقیدحیات هستندباامضای ایشان مطابقت داده میشودواصالت یاعدم اصالت محرزمیگردد.

سلام
در صورتی که طرف حاضر به همکاری است از طریق مراجعه مستقیم به کارشناس مربوطه اقدام بشه اما اگر همکاری نمی کند دادخواست ابطال بیع و مبایعنامه بدید و ادعای تردید یا انکار حسب مورد صورت بگیرد تا به کارشناس ارجاع شود و.