دریافت حضانت بچه چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۲ #43327078

سلام خاله من چند سالی میشه که با شوهر خالم داره زندگی میکنه خاله من به خاطر بچه هاش و زندگیش همیشه کوتاه اومده اما دیگه نمیتونه واقعا دلش میخواد طلاق بگیره چون این اقا خیلی بد دهن هستن و چندین بار با خانم های مختلف رفت امد کردن خاله من اینستا ایسون رو هک کردن و دیدن که با چند نفر در ارتباط بودن تو این زندگی خاله من داره نابود میشه افسرده شده این اقا وقتی بچه هاشو میزنه جوری میزنه که انگار نه انگار بچه خودشه تو این زندگی همشون اسیب دیدن حتی پسر خاله من هم اسیب دیده تو این زندگی دیوونه شده همیشه تو نقاشی هاش سر باباش و جدا از تنش میکشید خالم همیشه گند های این اقارو پوشوند شاید اگه نمی پوشند اینجوری نمیشد خالم واسه طلاق مطمئن هست چون تو این زندگی نه ارامش داره نه اسایش هیچ نیازی هم برطرف نمیکنه فقط خرج شکم خالم و میده که خالمم میگه من چرا تو این زندگی بمونم فقط واسه غذا من که محتاج خورد وخوراک این ادم نیستم خالم دوتا بچه داره پسرش ۱۴سالشه و دخترش ۵ سالشه خالم خیلی به بچه هاش وابسته هست شوهر خاله من ادم کینه ای هست حتما به خاطر بچه ها خالم و اذییت میکنه ایا واقعا راهی نیست که حضانت بچه ها با خالم باشه؟؟ حتما هجده سال باید بشن بچه ها تا خودشون انتخاب کنن؟خواهش میکنم راهنمایی کنین تا خالم زودتر ازاین زندگی بیاد بیرون اونا از هیچ لحاظ بهم نمیخوردن نه اعتقادی نه هیچی دیگه
با مهریه ش میتونه ببخشه بچه هارو بگیره اما باز میترسه که اون ادم سر لج بیفته و نده اون ادم یه ادم چشم ناپاکه هستش خواهش میکنم کمک کنین من شنیدم که دختر تا ذهفت سالگی حضانتش با مادر هست و بعد از نه سالگی خودش میتواند انتخاب کند برای این دو سال نمیتوان کاری کرد نمیشه گفت این اقا تعادل رفتاری ندارن با استشهاد محلی میتوان این رابه اثبات رساند باید چی کار کرد

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت با تا سن هفت سالگی با مادر است و از سن هفت تا نه سالگی با پدر است و بعد از آن انتخاب با فرزندان خواهد بود

با سلام
صرف بیان نداشتن تعادل رفتاری پدر نافی حق ایشان جهت داشتن حضانت فرزند خود نمی باشد بلکه چنانچه این امر خدشه ای به مصلحت آتی فرزند از باب تربیت وی وارد نماید ، می تواند موجبات سلب حضانت ایشان گردد.

سلام حضانت فرزندان تا ۷ سالگی با مادر است لذا شما میتوانید درصورت اثبات و عدم صلاحیت شوهرتان حضانت فرزند ۴ساله را گرفته و فرزندان ۱۴ساله حق انتخاب برای زندگی با پدر یا مادر را دارند موفق باشید

درود
حضانت دختر ایشان تا پایان هفت سالگی با ایشان است هفت تا نه سالگی با پدر پس از آن خودش تصمیم می گیرد با چه کسی بماند و حضانت پسرشان تا پایان پانزده سالگی با پدر است و پس از آن خودش تصمیم می گیرد که با کدام یک از والدین بماند.

سلام.اصل بر این هست که حضانت فرزندان تا ۷ سالگی با مادر هست و دختر تا ۹ سالگی با پدر و پسر تا ۱۵ سالگی با پدر .بعد از این سن فرزند خود انتخاب میکند که با پدر زندگی کند یا مادر .اما در شرایطی که در قانون ذکر شده اگر ثابت شود که یکی از والدین صلاحیت حضانت را ندارند میتوان از ایشان سلب حضانت نمود.

با درود
پس از جدایی زوجین، تا۷سالگی حضانت با مادر است مگر ازدواج کند که در این جا به پدر محول می‌شود.
به هر تقدیر، اصل بر این است‌‌؛ تا۷سالگی طفل تحت حضانت مادر است (به شرط عدم ازدواج مادر ) وسپس پدر حضانت را باید برعهده بگیرد اما دادگاه مکلف است، مصلحت عاطفی طفل و اعتیاد شخص سرپرست یا قادر نبودن(مالی و جسمی) هریک از سرپرستان طفل در دوران حضانت را درنظر بگیرد.

ممکن است هریک از طرفین در زمان قانونی حضانت فرزند خویش صالح نباشد(معتاد باشند، فساد اخلاقی داشته باشند) در این موارد حتی با وجود فرض قانونی می‌توان با تقدیم دادخواست و دفاع منطقی، می‌توان از حضانت طرف مقابل جلوگیری کرد.

بهرحال حضانت فرزندان ایشان تا ۷ سالگی با مادر هست و برای انتخاب خود نیاز ب رسیدن ب سن ۱۸ سال ندارند پس از اینکه ب بلوغ رسیدند میتوانند خود انتخاب کنند ک با چه کسی زندگی کنند...در مورد سلب حضانت از پدر از ۷ سالگی تا بلوغ بایستی مستندات و شواهدی برای عدم صلاحیت ایشون در نگهداری فرزندان ارائه دهید و در صورت اثبات حضانت ب مادر داده خواهد شد