تاخیر تادیه چک رو میتونم دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۷۴ #43303060

‎با سلام
‎پدر بنده چکی به مبلغ ۷ میلیون تومان برای سال ۸۰ دارن و در سال ۸۱ برگشت زدن و اقدام کردن و حکم جلب طرف هم گرفتن ولی تو اون سال طرف و پیدا نکردن و پرونده همینجوری موند و چند روز پیش رفتم پیگیر شم گفتن پرونده گم و گور شده و از این حرفا، چک مونده تا الان دستمون،الان بعد از ۱۸سال ادرس و اموال طرف را شناسایی کردیم و پیداش کردیم،ایا در حال حاضر میتونم از اول از ایشان شکایت کنم (از طریق شورای حل اختلاف) و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سر رسید چک یعنی سال ۸۱ بگیرم؟ یا از روز تنظیم دادخواست حساب میشه؟
حکم جلب سال ۸۱ هم به عنوان مدرک موجوده که از ایشان داریم

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چک عدم وصول تا وصول شامل مرور زمان نمیشود میتوانید اقدام کنید

خسارت تاخیر تادیه چک از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت قابل مطالبه خواهد بود

با سلام و ادب
از تاریخ برگشت میتونین خسارت تاخیر تادیه دریافت کنین.

درود
سوال تکراری نپرسید پاسخ داده شده است

میتوانید پیگیری کنید و این خسارت از زمان صدور گواهی عدم تادیه وجه محاسبه میگردد.

با سلام
تاخیر تادیه از زمان گواهی عدم پرداخت صورت می گیرد

با سلام
تقاضای صدور اجرای در دعوای پیشین را نمایید .
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید چک محاسبه می شود .