آیا میشه شکایت کرد و حکم تخلیه زودتر از موعد گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۹۵ #43296151

خونه به مستاجر دادم که روز اول گفتن متاهل هستن ولی مجرد بودن چند بار ایجاد مزاحمت نمودن برای خانواده بنده مستاجر و پدرش با هم زندگی میکنن که هر دو نفر معتاد هستن چهار ماه میشه که نه کرایه دادن نه حق شارژ پشت قرار داد توافق کردیم که تخلیه کنن امضا و اثر انگشت هم زدن مبلغی از رهن رو هم گرفتن الان نزدیک به دو ماه و نیمه که فرصت تخلیه دادم ولی هنوز تخلیه نکردن

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله شما میتوانید ایشان را ملزم به تخلیه مورد اجاره نمایید
اولا به دلیل مجرد و اعتیاد داشتن که در متن توافی خود را متاهل جلوه داده اند
دوما بخاطر عدم پرداخت اجاره بهاء
سوما بخاطر ایجاد مزاحمت به همسایگان ( با استشهادیه همسایگان )

برای تخلیه ملک در صورت انقضای مدت اجاره تقاضای دستور تخلیه و در مواردی که موعد اجاره منقضی نشده است تقاضای صدور حکم تخلیه را در هر دو فرض به شورای حل اختلاف محل وقوع مال ببرید و در مورد فرض دوم شما مکلف به اثبات تخلف مستاجر به پرداخت اجاره بها و اجور معوقه به مدت ۳ ماه بیشتر را دارید

سلام و عرض ادب با توجه به شرایط موجود شوراهای حل اختلاف دستور تخلیه صادر نمیکنند