ایا در صورت عدم قید کلمه ی برات بر روی ورقه ی برات و داشتن اثر انگشت بجای امضا این سند دیگر تجاری نیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۶ #43196437

سلام ایا میتون با استناد به مواد قانونی ان را برات دانست و در مقام دعوا از این سند دفاع کرد؟ ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به استناد ماده ۲۲۶ قانون تجارت عدم قید کلمه برات باعث نمی شود که برات صادر شده سند تجاری نباشد اما در مورد اثر انگشت اید گفت
قانون اعلام کرده برات علاوه بر امضا یا مهر باید...
همانطور که مشخص است حرفی از اثر انگشت نیامده است لذا دو نظر وجود دارد برخی معتقدند که اثر انگشت به منزله نشان دادن رضایت اشخاص هست و مضافا برخی سواد ندارند و... ونباید آنها را از اسناد تجاری محروم کرد (به نظر، اکثریت با این نظر موافقند)
برخی هم معتقدند که سند تجاری را باید دقیقا با قانون مطابقت داد و چون اثر انگشت نیامده است لذا این سند عادی است.