بعد از تغییر نام خانوادگی برای کارت پایان خدمت باید دوباره در خواست بدهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۴۳ #43190914

تا با نام خانوادگی جدید صادر بشه

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،میتوانید با مراجعه به مراکز پلیس +۱۰ درخواست تعویض کارت پایان خدمت دهید.

سلام باید درخواست المثنی بدهید ولی لزومی هم ندارد

درود بر شما، معمولا به دلیل درج تغییرات نام‌خانوادگی در قسمت توضیحات شناسنامه افراد، الزامی به تغییر در کارت پایان خدمت نیست، لکن چنانچه علاقمند به دریافت کارت با مشخصات جدید هستید، با مراجعه به دفاتر پلیس ۱۰+، تقاضای دریافت کارت جدید به دلیل تغییر نام‌خانوادگی نمایید.

در صورتی که قصد دارید مدرک جدید داشته باشید می توانید از طریق دفاتر پلیس+۱۰ درخواست خود را برای صدور مدرک جدید ثبت کنید

سلام ، با توجه به قید توضیح در شناسنامه ضرورتی نداره اما اگه قصد تغییر مدارک دارید می‌تونید واسه همه اسناد هویتی به استناد تغییر صورت گرفته درخواست صدور سند جدید مطرح کنید

با توجه به درج موضوع تغییر نام خانوادگی در بخش توضیحات شناسنامه ضرورتی به تعویض کارت پایان خدمت وجود ندارد ولی در صورتیکه بخواهید کارت خود را با مشخصات جدید اصلاح نمایید باید به یکی از دفاتر پلیس+ ۱۰ مراجعه کنید و درخواست تعویض کارت پایان خدمت خود به دلیل تغییر نام خانوادگی را بکنید .

با سلام..
باید طی درخواستی به پیوست رونوشت برابر اصل شده شناسنانه و کارت ملی خود از یگان صادرکننده، درخواست صدور کارت پایان خدمت جدید با مشخصات نام خانوادگی جدید را بنمایید..
موفق باشید..