آیا امکانش هست از طریق دادگاه به این موضوع و نا حقی شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۶ #43177840

سلام من سال ۹۶ ازدواج کردم سال ۹۸ بچه دار شدم،با توجه به شرایط سخت مالی مجبور شدیم بیایم پیش پدر شوهر در منزلشون زندگی کنیم،اون‌ موقع فقط چهل میلیون پول اجاره بهمون دادن الآنم میگن پنجاه میلیون دیگه میدیم برید از اینجا،رفتن دنبال شکایت که مارو بیرون کنن،میخواستم ببینم میتونن این کار رو بکنن؟؟؟
در ضمن یه خانه سه طبقه دارن که طبقه بالا مستاجر میشینه طبقه وسط خودشون طبقه زیر زمین پسر بزرگشون،
تمام دعوای ما با خانواده همسر اینه که زیر زمین که پسر بزرگ پانزده سال نشسته رو بده ما بشینیم اونو بلند کنه
پسر بزرگ که زیر زمین میشینن معتاد هستن زن و بچه شم ولش کردن رفتن ،

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نه نمیتوانید شکایت کنید منزل شخصی و مال خودشون هست و به هر طریقی که بخواهند می‌توانند از آن استفاده کنند فرزندان به زور نمیتوانند در مال پدری ایجاد حق کنند

با احترام کاری از شما ساخته نیست ملک خودشان است

ملک متعلق پدرشماست شمابایدبرای همسرخودمسکن درشان زوجه تهیه نمایید

با احترام چون ملک شخصی ایشان است شما نمیتوانید اقدامی کنید

چون ملک متعلق به پدر شوهر است میتوانند اقدامات فوق را انجام دهند و نمی توانید مانع شوید.

بله منزل متعلق به پدر شوهر شماست و چنین حقی را دارد .شوهر شما در قبال شما مسول تهیه مسکن و نفقه ی شما می باشد نه پدر شوهر

با سلام
نفقه شما به عهده همسرتون هست نه پدر شوهرتون و ایشان اختیار مال خودشون را دارند و به هر کسی که بخواهند می توانند واگذار کنند