گرفتن شناسنامه برای اتباع افغان چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۶ #43120756

سلام جوان ۳۰ افغانی هستم متولد ایران پدر مارم افغانی است و دارای کارت امایش هستیم ایا امکان دارد شناسنامه ایرانی بگیریم

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، شما باید اول تابعیت ایرانی دریافت کنید و بعد شناسنامه چون شناسنامه فقط به افراد ایرانی داده می شود

سلام فقط باید دارای تابعیت ایران باشید

با سلام.طبق ماده ۹۷۹ قانون مدنی اشخاصی که دارای شرایط ذیل باشند میتوانند تابعیت ایران را تحصیل کنند:
۱) به سن هیجده سال تمام رسیده باشند.
۲) ۵ سال اعم از متوالی یا متناوب در ایران ساکن بوده باشند.
۳) فراری از خدمت نظامی نباشند.
۴) در هیچ مملکتی به جنحه مهم یا جنایت غیر سیاسی محکوم نشده باشند.
‌در مورد فقره دوم این ماده مدت اقامت در خارجه برای خدمت دولت ایران در حکم اقامت در خاک ایران است.
متقاضی میتواند درخواست تابعیت خود را به اداره تابعیت وزارت امور خارجه در مرکز و یا دفاتر امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری‌های سراسر کشور تسلیم کنند.

با سلام
ابتدا بایستی تابعیت ایرانی را تحصیل نمایید و برای تحصیل تابعیت ایران شرایط زیر را باید دارا باشید :
۱- به سن ۱۸ سال تمام رسیده باشند.
۲- پنجسال اعم از متوالی یا متفاوت بصورت قانونی در ایران ساکن بوده باشند.
۳- فراری از خدمت نظامی در کشور متبوع خود نباشد.
۴- در هیچ مملکتی به جنحه مهم یا جنایت غیرسیاسی محکوم نشده باشد.
ضمنا کسانیکه به امور عام‌المنفعه ایران خدمت یا مساعدت شایانی کرده باشند و همچنین اشخاصی که دارای عیال ایرانی و از او اولاد دارند و یا دارای مقامات عالی علمی هستند، در صورتیکه دولت ورود آنها را به تابعیت ایران صلاح بداند، بدون رعایت شرط اقامت ممکن است با تصویب هیئت وزیران به تبعیت ایران قبول شوند.