در صورتی که اعسار پذیرفته شود و قسط بندی شود؛ شخص از پرداخت خسارت دیرکرد معاف میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۹ #43106065

با سلام واحترام
آیا در صورتی که اعسار فرد پذیرفته شود و مبلغ چک قسط بندی شود شخص از پرداخت خسارت دیرکرد چک معاف میشود؟
باسپاس

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حکم دادگاه اصل مبلغ به انضمام خسارت دیر کرد محاسبه می شود و ملاک صدور حکم می باشد.

با سلام
خسارت تاخیر تادیه تا قطعیت حکم اعسار محاسبه میشود و پس از قطعی شدن وشروع به پرداخت اقساط دیگر اضافه نمیشود و همین مبلغ محاسبه شده ملاک بدهی است

به مهر
خیر می بایست پرداخت شود

خسارت تاخیر تادیه تا زمان قطعیت حکم اعسار محاسبه شده و پس از تاریخ قطعیت تاخیر تادیه محاسبه نخواهد شد .

سلام. پاسخ سوال شما خیر است. از پرداخت دیرکرد معاف نمی شود.

با سلام
در حالت کلی مبلغ تا خیر و تادیه در زمان صدور حکم محاسبه میگردد ولی در صورت عدم محاسبه درصورت مطالبه خواهان قابل دریافت میباشد