امروز هم دیوان عدالت اداری بعد از سه سال دوندگی شکایت بنده را ابطال نمود، به نظر شما چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۴ #43091671

با سلام.
بنده جانباز هستم و طبق بند یک تبصره "ذ" ماده ۸۷ قانون ششم توسعه در سال ۱۳۹۷ حکم بدوی برای تبدیل وضعیت از شرکتی به رسمی گرفتم
اردیبهشت ماه ۹۸ تجدید نظر حکم را مجددا تایید و قطعی نمود
شرکت دولتی هم تا معطل نمود که پس از نامه اجرای احکام اقدام به اخد شناسه دولتی از سازمان امور استخدامی نمود و گزینش هم تایید نمود.
از اول آذر ماه سال ۹۸ هم ابلاغ و حکم کارگزینی را بنده را صادر نمودند و حکم کاملا اجرا شد
۵ روز هنوز از این حکم نگذشته بود که رییس دیوان درخواست ماده ۷۹ را از شرکت دولتی قبول کرد.
امروز هم دیوان عدالت اداری بعد از سه سال حدودا دوندگی و رسیدن به درخواست خود متاسفانه امروز شعبه تجدید نظر ماده ۷۹ را تایید و با توجه به حکم هیئت عمومی ۹۲ مورخ ۹۸/۰۱/۲۷ و ۶۶۹ مورخ ۹۸//۱۱ شکایت بنده را ابطال نمود.
حالا من به نظر شما چکار کنم؟ که حکم استخدامی ام ابطال نشود
البته شرکت دولتی الان پشیمون است و دوست دارد بنده در استخدام دولت باشم( البته اعتماد نمی شود کرد)
لطفا راهنمایی کنید.
حکم هم اجرا شده.
متشکرم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
تبدیل وضعیت جانبازان بصورت رسمی جزء قانون است از طریق مشاوران حقوقی بنیاد شهید موضوع را پیگیری نمایید.
شرکت دولتی نیز می تواند موضوع اعمال ماده ۷۹ را ملغی نماید