چگونه به رای هیات سه نفره، اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۹ #43070873

با درود بر عزیزان
ماشین بنده به علت مهریه توقیف شده و بنده طی اعتراضی مبنی بر تنها وسیله امرار معاش و نون آور خانواده که سرپرست دختر ۶ ساله ام هستم و با گواهی آژانس تلفنی مسافربری خواستار رفع توقیف خودرو شدم، که با نظریه واهی وکیل همسرم مبنی بر شاغل بودنم در شرکت مهندسی و تراشکار بودنم درخواستم رد شده، در ضمن در لیست بیمه کاملا مشهوده که دو ساله بیمه ایی از هیچ شرکتی رد نشده، آخرین سابقه ام ۱۸ ماه بیمه بیکاری بوده که تموم شده، در ضمن از اداره ثبت درخواست مهریه شده.
لطفا راهنمایی ام کنید تا اعتراض خود را به هیات سه نفری تقدیم کنم؟
باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این مورد بنظر میرسد باتشخیص قاضی دادگاه تعیین تکلیف میشود و در حدود صلاحیت کارشناسان سه نفره نیست، مگر اینکه به جهتی ارجاع به کارشناسی شود که در این صورت در صورت اعتراض به نظر کارشناس طی درخواست ساده ای روی برگ آچار دلایل اعتراض خودتان را به قاضی تقدیم میکنید. موفق باشید.