به دفتر ثبت اسناد مراجعه نموده و مهریه رو اجرا گذاشته و الان ۴ ماهه که از حقوق بنده مهریه کم میشه آیا این عمل ایشان جرم نیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۹ #43045132

باسلام
بنده در ازای بذل مهریه و سلب کلیه حق و حقوق همسرم وکالت بلاعزل طلاق به ایشان دادم ولی ایشان به دفتر ثبت اسناد مراجعه نموده و مهریه رو اجرا گذاشته و الان ۴ ماهه که از حقوق بنده مهریه کم میشه آیا این عمل ایشان جرم نیست و یا اینکه به بنده کمکی در ابطال وکالت نمیکنه

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام عمل ایشان جرم نیست
بهتر است به اداره ثبت مراجعه نمایید

جرم نیست شما به استناد وکالت نامه ای دادین به اداره ثبت مراجعه نمایید وپرونده را مختومه نمایید

باسلام و احترام. زمانی که از وکالت استفاده گردد و مفاد آن اجرا شود حق مطالبه مهریه همسرتان از بین می رود در غیر اینصورت تا قبل از اجرا مفاد وکالت حقوق مالی زوجه پابرجاست. شما وکالت در طلاق را در ازاء مهریه دادید آیا طلاق واقع شده؟

خیر با توجه به سند بذل با مراجعه به اداره ثبت درخواست رفع توقیف ازحقوق را بخواهید

مدارک بذل مهریه را به اجرای احکام بدین دستور رفع توقیف صادر بشه درخصوص ۴ ماه اخذ ۱/۴ حقوق دادخواست مطالبه بده

با سلام
لازم است سندی که در آن مهریه بذل شده است بررسی شود. بذل مهریه تحت شرایطی قابل رجوع است. پس از مشورت با وکیل با ارائه سند مذکور به اجرای ثبت از خود دفاع کنید.

بادرود
خیر جرم نمیباشد لذا شما با مراجعه مرجع توقیف کننده وبا ارائه بذل مهریه رفع توقیف کنید