دادگاه منو پزشک قانونی واسه آزمایش بکارت میفرسته؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۲۸۳ #43034133

با سلام
من ۲ ماه عقد بودم الان مدت ۱ سال و نیمه که درگیر کارایه طلاقم هستم. موقع عقد من بکارتمو از دست دادم.
اگه فرستاد، اگه تو این مدت رابطه ای داشته باشم پزشک قانونی متوجه میشه؟تا چه مدتی؟
و اینکه خودم میتونم زودتر اقدام کنم برای این آزمایش؟
با تشکر

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود.

اگر از سوی دادگاه به پزشکی قانونی ارجاع داده شوید فقط باکره بودن یا نبودن شما را مورد بررسی می کنند و اعلام نظر می نمایند و موارد دیگر را اعلام نمی کنند.

نگران نباشید

باسلام.در اولین جلسه رسیدگی باکره بودن یا نبودن سوال میشود و تائید آن توسط پزشکی قانونی هست و زمان پارگی نیز مشخص میشود که جدید هست یا خیلی وقت پیش و بین ۳تا ۵ روز قبل از انجام هم نزدیکی داشته باشید مشخص میشود

سلام بله پزشکی قانونی متوجه این موضوع می شود و آنچه اهمیت داردآن است که نظریه پزشکی قانونی صرفا در حدود دستور مقام قضایی صادر می‌شود نه بیش از آن

سلام ، جلسه دادرسی قاضی دادگاه خانواده از شما میپرسد باکره هستید یا نه ، در صورتی که اعلام کنید باکره هستید شما را به پزشکی قانونی ارجاع میدهند .