تکلیف مال توقیف شده بعد از طلاق توافقی چی میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۲۶ #43024221

سلام وقت بخیر
خانوم من مهریه ش رو اجرا گذاشته بود و ماشین من رو توقیف کرده بود ولی خب من ماشینو پنهان کردم و دسترسی ای بهش نداشت ولی از ثبت همچنان توقیفه
ما برای طلاق توافق کردیم و دادنامه طلاق و گواهی عدم سازش هم صادر شده که به ازای ۳۰ میلیون که در محضر پرداخت میشه ایشون طلاق بگیره
حالا میخواستم بدونم که قبل از اجرای صیغه طلاق باید از خانومم بخوام که بره توقیف ماشین رو برداره یا بعد از طلاق میشه خودم برم و توقیف رو بردارم
میتونن کاری کنن که ماشین همچنان توقیف بمونه یا به عنوان مهریه بردارنش؟!

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بهتر است قبل طلاق همسرتان برای رفع توقیف اقدام کنند.

بعد طلاق می توانید درخواست رفع توقیف کنید

درود بر شما، توصیه می‌شود راه اول را انتخاب کنید، هر چند هر دو انتخاب برای شما آزاد بوده و منعی ندارد.

بعداز اجرای صیغه طلاق وارائه رونوشت طلاق به دادگاه که سردفتر این کاررا انجام میدهدکلیه پرونده هامختومه می شود وشما میتوانید رفع توقیف بخواهید