میخوام طوری شکایتش کنم که پای همسرم وسط کشیده نشود و درگیر این موضوع نشود، آیا راهی هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۷ #43023191

فردی با تلفن مزاحم همسرم میشود و با اغفال کردن همسرم با پول همسرم را به زندگی کردن با من سرد کرده

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر بدون حضور همسر امکان ندارد چون یک طرف شکایت ایشان می باشد و قطعا دادسرا وی را احضار خواهد کرد

خیر حتما باید در دعوای شما حاضر شود

درود
اگر رضایت همسرتان محرز شور دیگر مزاحمتی ثابت نمی شود‌

باسلام
چنانچه مدارک و مستنداتی دارید که میتوانید اغفال همسر توسط شخص را ثابت نمایید پس نسبت به تنظیم شکواییه کیفری اقدام نمایید . اما اینکه روند دادگاه به گونه ای باشد که همسرتان مطلع نشوند امکانش ضعیف میباشد ،ممکن است قاضی پرونده همسرتان را احضار نماید.نیازمند بررسی بیشتر است.

درود بر شما، از طریق قانونی چنانچه این موضوع را پیگیری نمایید قطعا همسر شما وارد بحث خواهند شد، لذا بهتر است به صورت مسالمت آمیز با خود شخص مذکور صحبت و ایشان را متقاعد کنید تا در زندگی شما دخالتی نکنند، همچنین ایشان را با عواقب شرعی و قانونی این کار نیز آشنا کنید.

باسلام
چون یک طرف همسرتون قرار دارد بلاخره باید پای همسرتون وسط کشیده شود