دستور ارائه درخواست گواهی عدم پرداخت در مرحله تجدیدنظر انفساخ قرارداد

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۷۸ #42983450

سلام، بنده زمینی خریدم در سال ۹۰ و چک شخص ثالث داده بودم. یک فقره‌ش پاس نشده بود و طرف هم بهم اطلاع نداده بود و بعد از ۱۲ سال انفساخ خواسته بود که دادگاه بدوی حکم به انفساخ صادر کرد. بنده اعتراض کردم رفت تجدیدنظر، منتها طرف چک رو برگشت نزده بود اون زمان و گواهی عدم پرداخت به پرونده ارائه نکرده بود. حالا تجدیدنظر از طرف ارائه اصول اسناد گواهی عدم پرداخت خواسته، منظور قاضی چیه؟
گواهی ۱۲ سال پیش رو می‌خواهد؟ چون طرف گفته برگشت نزدم اون زمان.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر شرط انفساخ برگشت چک بوده دادگاه از ایشان گواهی برگشت چک را مطالبه نموده است

باید اصل اسناد به انضمام گواهی عدم پرداخت را ارائه نماید.

با سلام
ایشان بایستی گواهی عدم پرداخت را به دادگاه تجدیدنظر ارائه نماید.

سلام اگر گواهی عدم پرداخت ارائه نشود رای نقض میشود.

سلام
طرف مقابلتان باید اصل گواهی عدم پرداخت یا کپی برابر اصل این گواهی رو تقدیم دادگاه کند

با سلام می‌بایست گواهی عدم پرداخت ارائه شود

باسلام قاضی اصول اسناد از جمله لاشه چک و گواهینامه عدم پرداخت چک را می خواهد رویت کند تا از صحت وسقم چک برگشتی اطمینان حاصل کند حال چنانچه نتواند اصول خواسته شده قاضی را ارائه دهد رای اصداری دادگاه بدوی محکوم به نقض است.