میتوانم با توجه به رای دادگاه مبنی بر طلاق که در رای هم قید شده مهریه را بخشیدم دو باره بتوانم مهریه خود را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۲ #42963479

بنده درخواست طلاق توافقی داشتم که وکیلم کمک کرد و رای دادگاه امده است که بنده تمام مهریه خود را بخشیدم
ولی حالا مهربه ام را میخواهم

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که حق رجوع به مابذل را ساقط یا ابراء یا هبه معوض باشد خیر در غیر این صورت حق رجوع دارید لیکن دقت داشته باشید که در این صورت زوج نیز حق رجوع از طلاق دارد.

با سلام
این امر بستگی به توافق و شروطی دارد که ضمن بذل مهریه انجام داده اید اگر بذل مهریه معوض ( در قبال درخواست چیزی ) انجام شده باشد در اینصورت نمیتوانید مطالبه مهر نمایید
اما اگر بدون معوض و بصورت رایگان به زوج بخشیده اید ( هبه نموده اید ) در اینصورت رجوع از هبه ممکن میباشد

با سلام، چنانچه حق رجوع از هبه (بخشش) را از خود ساقط نموده باشید، خیر نمیتوانید مهریه خود را مطالبه کنید

با سلام خیر نمیتوانید