ارجاع پرونده به کارشناسی، عدم ابلاغ با شناسه واریز، نحوه واریز حق‌الزحمه

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۷ #42948192

سلام وقتتون بخیر، در رابطه با پرونده من دادگاه گفت موضوع رو به کارشناس ارجاع میده و چون من شاکی هستم باید هزینه رو بپردازم. از قسمت روند کار پرونده نگاه کردم نوشته قرار کارشناسی صادر شد و اسم کارشناس و هزینه کارشناس هم نوشته شده ولی هیچ ابلاغیه‌ای برای من تا امروز که چهار روز میشه نیومده که بتونم با شناسه واریز بپردازم. من چکار باید کنم؟ چون شنیدم مهلت پرداخت هفت روز هست و نگرانم مهلت بگذره.

مشاوره حقوقی اجرای احکام
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر شعبه مورد نظر مراجعه کنید هزینه را پرداخت کنید

با سلام
پس از ابلاغیه از طرف دادگاه اقدام به پرداخت،هزینه کارشناسی کنید

سلام ، منتظر ابلاغیه دادگاه جهت واریز هزینه کارشناسی باشید.

می توانید به شعبه مراجعه کنید وهزینه کارشناسی راواریز کنید

با سلام
همچنان منتظر ابلاغ شعبه بمانید.

سلام ، باید منتظر ابلاغ پرداخت هزینه از سوی دفتر شعبه باشید .

سلام
طبق روال باید ابلاغیه داشته باشید. بهتر است به شعبه مراجعه کنید.