آیا دادخواست طلاق در شهری غیر از شهر محل سکونت قابل ثبت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴,۲۹۴ #42947754

من میخوام دادخواست طلاق بدم ولی به دلیل مشغله کاری نمیتوانم به شهر خودم بروم.
آیا میشود در دفاتر الکترونیک قضایی همین شهر که فعلا ساکن هستم دادخواست خودم را ثبت کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان ثبت دادخواست در دفاتر خدمات قضایی در شهر محل استقرار شما وجود دارد و اگر زوجه هستید در همان محل سکونت شما هم دادگاه تشکیل می شود اما اگر زوج هستید باید به دادگاه محل سکونت زوجه بروید

سلام . بله امکان دارد و در همین شهر هم به دعوی شما رسیدگی خواهد شد .

بله می توانید سیستم خدمات قضایی سراسری است و از هر شهری به هر نقطه ای که سیستم قضایی اتصال دارد می توانید دادخواست ارایه نماید

سلام دوست گرامی
بله می توانید سیستم خدمات قضایی سراسری است و از هر شهری به هر نقطه ای که سیستم قضایی اتصال دارد می توانید دادخواست ارایه نماید

با سلام
بله امکان ثبت دادخواست در دفاتر خدمات قضایی در شهر محل استقرار شما وجود دارد

سلام
سیستم خدمات الکترونیکی در حال حاضر جهت قبول دادخواست سراسری نشده است.