مدت زمان جواب کارشناسی زمین چقدر است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۶۷ #42921249

سلام زمینی خریداری کردم و شکایت کردم برای فروش مال غیر و دولتی بودن پرونده را فرستادن برای کارشناسی زمین میخواستم بپرسم چقدر زمان میبرد تا کارسناسان دادگستری زمین جواب را بدهند؟با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
معمولا زمان ارسال نظریه به تشخیص شعبه ست و دران مهلت باید ارسال کند اگر لازم باشد تمدید می گردد

درود
مهلت انجام موضوع کارشناسی مهلت قضایی است و توسط دادگاه تعیین می شود.

سلام دادگاه مدت کارشناسی را مشخص و در صورت نیاز تمدید میکند ،میتونید به شعبه مربوطه مراجعه و بپرسید ...

با سلام دادگاه زمان کارشناسی را در قرار کارشناسی ذکر و به کارشناس ابلاغ می نماید . شما می توانید جهت تسریع در انجام امر کارشناسی با کارشناس مربوطه تماس گرفته و درصورت نیاز به انجام کار و یا اموری با کارشناس همکاری نمایید .

سلام..
معمولا ظرف دو یا سه هفته باید گزارش رو تحویل بدهند مگر اینکه بنا به لزوم نیاز به تمدید مهلت باشه..

با سلام نمیتوان مدت دقیقی را مشخص کرد و بستگی به نظر قاضی و عملکرد کارشناس دارد برخی زود موضوع کارشناسی را انجام می دهند برخی خیلی دیرتر.

با سلام
مهلت کارشناس برای اعلام نظر از جمله مواعد قضایی که معمولا یک ماه و قابل تمدید به درخواست کارشناس است