طی یه شماره پرونده از دادسرای جرایم رایانه ای مسدود شده, چه کار باید کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۱ #42871364

سلام حسابم مسدود شده و پیگیر شدم از طریق بانک و گفتن برحسب یه شماره پرونده در دادسرای جرایم رایانه ای مسدود شده من و راهنمایی کنید چه بلایی نادونسته گریبان گیر من شده

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. حضورا به شعبه مراجعه کنید تا از موضوع پرونده مطلع شوید. احتمالا از حساب شما سوءاستفاده شده..

با سلام و احترام دوست عزیز احتمالا در ارتباط با کاری که انجام داده اید خرید و فروش به صورت اینترنتی یا اینکه شخصی با حساب شخصی که با آن کلاهبرداری یا سرقت شده به حساب شماپول واریزکرده باشد مالباخته نیز شایت مطرح کرده باشد و حساب مقصد پول نیز حساب شما معرفی شده باشد با دستور دادگاه یا داسرا حساب شما مسدود شده است پس با توجه به موارد بیان شده حتما در اولین فرصت بابت پیگری پرونده خود به دادگاه دستور دهنده مراجعه نمایید تا به ناحق محکوم نشوید

با داشتن شماره پرونده به شعبه ای که پرونده در آن جریان دارد مراجعه و علت رو جویا شوید. در صورتی که اشتباها مسدود شده باشد از شعبه درخواست دستور خطاب به بانک نمایید تا رفع انسداد شود

با توجه بهمسدود شدن باید به دادسرا مراجعه کنید تا از آن طریق مشخص شود

سلام
به شعبه قضایی مربوطه مراجعه کنید، از شما به دلیل جرائم رایانه ای شکایت شده است.

با پرس و جو از بانک به شعبه ی مربوطه مراجعه کرده و علت مسدودی حسابتان را جویا شوید احتمالا علیه شما شکایتی در دادسرای جرایم رایانه ای ثبت شده

در صورت انسداد حساب های شما احتمالا شکایتی در دادسرای جرائم اینترنتی علیه شما مطرح شده جهت اطلاع از جزئیات پرونده و نحوه رسیدگی ب دادسرا مراجعه نمایید