با حذف زندان بابت مهریه؛ چه حقوقی برای زن در نظر گرفته شده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۰ #42869279

این قانون جدید که الان اومده! خب چرا کسی فکری بع حال زنایی که شوهراشون استطاعت مالی برای پرداخت مهریه ندارن نمیکنه اینجور شوهرایی نه طلاق میدن نه مهریه خیلی شیک باج هم میگیرن برای طلاق دادن شوهر من هیچی نداره مهریه هم نمیده زندانم نمیره امر فرموده هشصد میلیون باید بدی تا طلاقت بدم!!!!!
اگر زمانی به زنایی که مهریه طلب میکردن میگفتن کاسب و دلال مهریه خب الان په فرقی کرده؟ الان مردا شدن دلال و کاسب طلاق اگر کاسبی مهریه شرعی و حلال بود این کاسبی که مردا راه انداختن تو این آشفته بازار و بی قانونی از گوشت سگم حرامتره که قانونم از حرامخوری حمایت میکنه!!!
تکلیف ما چیه الان؟؟
از این بعد بشینید آمار فحشا و کثافت کاری زنای شوهر داری که نمیتونن طلاق بگیرن و جمع کنین از این بعد خودکشی زنای شوهر داری که طلاق نمیتونن بگیرن جمع کنین
چرا قانون کلا برا مرداس و روز به روز زن و خوارتر و حقیر تر از قبل میکنه مهریه فقط یه اهرم کوچیک بود برای تمام نابراربری های قانون بین زن و مرد از ارث نابرابر بگیر و برو تا حق طلاق و حضانت خروج کشور و کار و تحصیل که همه و همه در ید مردان بود
قبل حذف زندان مهریه زن برده بود با حذف زندانش رسما قلاده انداختنش گردن جز خودکشی کردن هیچ راهی برای زنی که طالب طلاقه ولی طلاقش نمیدن و باج میخوان ازش هیچ راهی دیگه نیست

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم توانایی مرد برای پرداخت مهریه تقاضای اعسار شده و در پورت پذیرش پرداخت مهریه تقسیط خواهد شد لاکن در صورتی که همسر اقساط را پرداخت نکند می توان حکم جلب وی را تقاضا نمود

درود
در صورت پرداخت نکردن اقساط تعیینی می توانید حکم جلب بگیرید.

در هیچ جای قانون زندان برامهریه حذف نشده بخشنامه ای که آمده فقط ملائت شوهررو بیشتر باید در نظر بگیرن همین جلب و زندان م۳ همواره خواهد بود

باسلام اگر به این نتیجه رسیده اید که شما می خواهید طلاق بگیرید و مهریه هم براتون مهم نیست با بخشیدن مهر به شوهرتون تقاضای دادخواست طلاق بدهید.

بادرود
ضمانت اجرای مهریه کماکان همچو سابق است، مهریه بردوش مرد باقی است.
لکن در صورت نداریش تقسیط می‌گردد.
طرح هایی در این زمینه در دست بررسی است هنوز بعنوان قانون ابلاغ نگردیده است.