شکایت از تاتو کار به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱,۲۳۶ #42781489

سلام وقت بخیر
من سال پیش یه تاتو روی بازوم زدم و تاتو کاری که رفتم پیشش نتونست طرح رو درست پیاده کنه و هر بار که بهش گفتم گفت باید ترمیم بشه و یکبار هم رفتم پیشش و ترمیم کرد ولی بجای درست شدن خراب تر شد و دیگه جواب منم نمیده و میگه برو هرکار میتونی بکن
چجوری میتونم ازش شکایت کنم و کدوم دادسرا باید برم
ممنون

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود:درصورتی که کار تتو باعث ورود صدمه ،یا جراحت شده باشد ،موجب ارش و دیه است می توانید طرح شکایت کنید،در غیر این موارد خیر.

اگر با تتو صدمه ای وارد شده باشد میتوانید شکایت کنید در غیر اینصورت خیر

با سلام
با توجه به این که ایشان پزشک نبوده و مجوز ندارد تنها میتوانید شکایت ضرب و جرح عمدی مطرح کنید و دیه خود را بگیرید

با سلام
به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید .

درود
بابت عدم زدن تتو مورد نظر شما نمی توانید اقدامی کنید.

با درود اگر خسارت و لطمه ای وارد شده زیان وارده می‌بایست جبران گردد و قابل پیگیری است

سلام. اول از طریق صنف مربوطه اقدام نمایید و در صورت عدم توافق در جلسه ای که در حراست صنف ترتیب داده میشود می توانید طبق صورتجلسه ی صنف نسبت به تخلف صنفی ناشی از ارائه خدمات بدون کیفیت و غیره شاکی شوید و در دادسرای محل وقوع نسبت به تخلف صورت گرفته اقدام نمایید. مسلما اگر آسیب و غیره ... نیز عارض شده باشد به تبع اولی می توانید نسبت به دیه و خسارات جانی عارض شده اقدام میشود. و در موارد زیاد در صورت تخلفات بهداشتی و صنفی می توان شکایت کیفری اعمال نمود.